Azonnali üzenet küldése az oldal szerkesztőjének


e-mail címed:


üzeneted:

Kép 

Szeretettel köszöntjük a

MENEDÉK ÁLLATVÉDŐ EGYESÜLET

honlapján! 
Elérhetőségünk: Pest megye-Dánszentmiklós
06-70-578-1327
06-53-709-502
menedek.klara@gmail.com

Számlaszámunk: (változott)
OTP  11742238 - 21157860

 

 

"Mi az Ön kutyáját és cicáját is szeretjük!"

"Az állatok érezni, szenvedni és örülni képes élőlények, tiszteletben tartásuk, jó közérzetük biztosítása minden ember erkölcsi kötelessége." (1998. évi XXVIII. törvény)

Köszönjük, hogy idén is a Menedék Állatvédő Egyesület
munkáját támogatja
adója 1 %-val.

ADÓSZÁMUNK:    
 
18707018-1-13
 

NAGYON AKTUÁLIS!!!!!

Kérjük ne ajándékozz állatot anélkül, hogy biztosan tudnád a megajádékozott valóban meg kívánja tartani azt!!!!  Sajnos nagyon sok kiskutya kerül a karácsonyfa alól az ünnepek elmúltával az utcákra, vagy ami még rosszabb a kukákba, autók kerekei alá... 

Állatot ajándékozni mindig rizikós, hiszen azt az ember maga választja ki, és általában olyat, amelyik nagyon tetszik neki, vagy hasonló személyiségű, mint ő maga.  Csak azért, mert a te kutyád kölyke, még nem biztos, hogy az ismerősödnek kell! Nem szép dolog így túladni a "véletlen baleset eredményén"!

 

Inkább ivartalaníttasd kedvenced és jövőre nem kell Jézuskát játszanod!

 


 

 Tisztelt Látogatók, Kedves Állatvédők!

Azért alapítottam a Menedék Állatvédő Egyesületet, hogy segítsek azokon a szerencsétlen állatokon, akik az emberi felelőtlenség, divat, pénz, stb. áldozataivá váltak valamint, hogy felhívjam az emberek figyelmét a felelős állattartásra, 

A Menedék Állatvédő Egyesület NEM menhely!!!

Ennek ellenére 30 kutya és 20 macska van a gondozásom alatt, akiket  az utcán, utak mellett, felelőtlen gazdik udvaráról fogadtam be!

 

Eddig is egyedül végeztem állatvédői tevékenységemet, ezután is egyedül fogom menteni az állatokat! Mélységesen elszomorít, hogy kis hazánkban az emberek marják egymást állatvédelem felkiáltással, közben az utcán már lépni sem lehet a kóbor állatoktól. Egy fecske nem csinál nyarat, ezt jól tudom, de én minden este úgy fekszem le aludni, hogy tudom ma megint segítettem az állatokon. Én az adományok mellé felhasználom a nyugdíjamat, és így ha szűkösen is de megoldom a mindennapjainkat. 20 éve vagyok állatvédő, tehát van némi tapasztalatom az állatvédelem terén. Próbálom a kutyák létszámát normális szinten tartani, mert úgy gondolom,  fölösleges 50-100 kutyát befogadni, ha nem tudom őket megfelelően gondozni. 

 

Minden hozzám került állatnak igyekszem szerető gazdát találni és ez a legtöbb esetben sikerül is. Csak azokért a cselekedetekért vállalom a felelősséget, amit én magam végzek! Nem tartozom egyetlen állatvédő szervezethez sem!  Eddig is tettem a dolgom, ezután sem lesz másképp. Adományokat természetesen szívesen fogadok, mert rengeteg a segítségre váró kutya és macska. Elsősorban ivartalanításra, gyógyszerekre, kutyaházra, kullancs és bolhairtóra valamint élelemre fordítom a pénzt.

 

Nyárády Klára           

Menedék Állatvédő Egyesület


 

 

 

Aki egy állatot bántani tud, később emberrel teszi!
 

 

 

 www.kobor.sokoldal.hu
Tetszett ez az oldal? Mutasd meg az ismerőseidnek is!